Fantasy Baseball-liga

Gillar du fantasy sports och baseball så kan du spela online med ditt eget lag. Här gäller det att vara lite extra påläst till skillnad från när man lägger vanliga bets på en match. Ta ut dina egna spelare och sätt ihop ett vinnande lag till en baseball-liga. Anmäl ditt lag till dagens säsong och låt spelet börja. Den som lyckas ta hem säsongens turnering har fina priser att hämta, inte minst i reda pengar. Det kostar lite att spela på fantasy sports, bland annat måste du betala för dina spelare och i samband med att du anmäler ditt lag till en turnering. Avgiften kallas rake och den kostar uppskattningsvis cirka 10%.

När det gäller baseball finns naturligtvis den största ligan Major League Baseball (MLB) med. Plocka in de bästa spelarna i ditt lag och följ deras utveckling i spelet online. Allt sker på nätet och i en slags fantasivärld där en säsong är en dag. Spela med ditt fantasi-lag och håll koll på den information som sammanställs när det gäller lagets prestationer. Ja, det ser ut precis som i verkligheten och som för alla professionella lag. Satsa på bästa laget och kamma hem vinstpengarna.baseball-864856_960_720

Förutom att ha kunskap och förhållandevis stor kännedom om dina spelare bör du vara insatt i fantasy sport som sådan. Man bör förstå hur spelet är uppbyggt och hur man bettar samt vad som kostar pengar. Fantasy sports har inte riktigt slagit igenom i Sverige än, men det är ändå att betrakta som en miljardindustri. En stor fördel är att du inte har någon bookmaker eller dealer att ta hänsyn till. Det är du mot andra spelare som gäller. Så, ju duktigare och kunnigare du är desto större chanser har du att vinna säsongens turnering.

För den som vill diskutera vad som händer inom fantasy sports och då framför allt inom baseball kan med fördel söka sig till något forum på Internet där det finns en community för ämnet och respektive sport.