Fantasy fotbollsliga

Världens största sport är fotboll och fantasy football är således störst inom fantasy sportvärlden. Det är två ligor som står i fokus i denna värld och det är Premier League och Champions League. Spelet kan även kallas managerspel och har funnits sedan 80-talet men intresset för det har verkligen blivit stort nu.

Nu finns det en uppsjö med sajter som man kan registrera sig på om man är intresserad av att börja spela. Det finns till och med sajter där du kan spela med riktiga pengar i potten. Många har faktiskt gått över från bettingsidor till att spela på detta sätt.

Man kan spela turnering eller Head 2 Head. När man ska välja vad man vill delta i bör man verkligen leta runt och hitta något man tycker är intressant. Så fort man registrerat sig för en turnering ska man sätta ihop det lag man vill delta med. Vanligtvis elva spelare (en målvakt och tio utespelare) men i vissa turneringar kan det vara fem eller rent av sex spelare. Spelarna värderas efter hur den verkliga marknaden ser ut så man får vara smart när man säljer och köper spelare. Självklart får man även välja avbytare till sitt lag.Soccer-1490541_960_720

Sedan registrerar man sitt lag och man är igång. Oftast kan man följa sitt lag virtuellt med livescoring och topplistor i realtid. Bonus kan man också få speciellt om man gör insättningar till sitt konto precis som på casinospel och liknande. Ju mer man satsar desto bättre bonusar. Dessutom får du poäng och bonusar beroende på hur det går för ditt lag och så vidare.

Viktigt att tänka på innan du bestämt dig för att spela på fantasy sport:

  • Spela gratis eller om riktiga pengar?
  • Vilka ligor är intressanta?
  • Har supporten olika språk?
  • Vilken typ av bonus får man när man startar?