Fantasy sports och amerikansk fotboll

Fantasy sports är stort i USA men kommer med stormsteg nu även till Europa och Sverige, det har redan blivit en miljardindustri. Fenomenet Fantasy sports är precis vad namnet antyder, sport i fantasin. Du sätter ihop ditt fantasilag och anmäler det till dagens turnering. En säsong är endast en dag, allt sker i en fantasivärld. Det enda som inte är fantasi är dina kunskaper. Här gäller det nämligen att förstå sig på både fantasin och verkligheten. Den som kan mest har stora chanser att kamma hem turneringens hela vinstpott.

De som gillar att spela på onlinekasinon och då speciellt på sport och amerikansk fotboll kan med glädje se fram emot en säsongs turnering i Major League Soccer (MLS), den mest prominenta ligan när det handlar om amerikansk fotboll. Det är nödvändigt att vara insatt i hur fantasy sports fungerar och givetvis måste du kunna en hel del om spelarna. Känner du dig osäker på något finns det flera forum på Internet där du inom en community kan diskutera just dina frågor. Oavsett om du är osäker på själva bettingen eller turneringens olika skeenden kan det vara värdefullt att få diskutera med andra och likasinnade. Ja, att lära av varandra!american-football-63109_960_720

I fantasy sports i allmänhet och amerikansk fotbollsliga i synnerhet gäller det att vara bäst på att plocka ut ett vinnande lag. Att veta det mesta om spelarna du tar ut till ditt lag är A och O. Du behöver inte bry dig om någon dealer eller bookmaker, du spelar endast mot andra spelare och bäste man/kvinna vinner. Det är oerhört viktigt att du besitter den största kunskapen både om spelet, sporten och dina spelare. Att spela kommer med en avgift som kallas för rake, den uppgår till cirka tio procent. I avgiften ingår kostnaden för dina spelare likväl som för att anmäla ditt lag till turneringen.